Pokloni tati za mirovinu

Vaš otac se nalazi u dobi kada ide u mirovinu? Dakle vrijeme je da počnete razmišljati o najboljih stvarima koje mu možete pokloniti u ovom životnom periodu kada je njegov poslovni staž na kraju. Dugo zaposleni sa dugim radnim vijekom obično se vesele mirovini i osjećaju neku vrstu olakšanja od svakodnevnim poslovnih obaveze i konačnog uživanja u svom slobodnom vremenu koje je pred njima. Umirovljenje je veliki trenutak u životu svake zaposlene osobe, stoga se pokušajte orijentirati na odbari poklona koji će mu zaista stvoriti osijeh na licu i naravno poklon kojim će se zabavljati, opuštati ili razvijati svoj hobi.

Ukoliko je osoba koja uvijek nešto mora raditi i vječiti je radoholičar izaberite poklon s kojim će moći nešto izrađivati, graditi ili kreirati. Ovisno o karakteru i afinitetima njegove osobnosti. Poklon nemojte kupoavati naprećac već ddobro razmislite o poklonu koji će mu zaista trebati, koji će upotrebljavati i kojim će se služiti a ne ga pospremiti u ormar i zaboraviti na njega.

Poklonom osvjetlijte zlatne godine novog umirovljenika uzbudljivim projektima. Svaka mirovina ogromna je promjena u životu svakog zaposlenika stoga pokušajte darivati sa željom da mu ispunite vrijeme na kreativan način koji će ga učiniti sretnim.

Skuplji pokloni za umirovljenje

prijenosni roštilj poklon za 200 kunaPutovanje kao poklon
Ukoliko želite pokloniti neki iskustveni poklon kojeg će se sjećati cijeli život zbog iskustva i doživljala tada je odličan izbor putovanje. Pokušajte se sjetiti neke lokacije, otoka, planine ili mjesta kojeg je spominjao a nikada ga nije posjetio ili ga je posjetio jednom a htio bih ga vidjeti opet. Da li se radi o sportskom odmoru, opuštajućem, posjetu vinskim stazama ili jednostavnom odmoru uz more. Prilikom odabira putovanja za poklon ocu za mirovinu potražite neke aktivne odmore. Ovisno o karakteru izaberite odmor koji ne uključuje ležanje u hotelskoj sobi već u razgledavanju, penjanju planiranskih stazama, pregledavanjem znamenitosti ili nekih drugim zabavnim i kreativnim odmorima.

Obrazovni pokloni
Ukoliko je Vaš otac osoba koja još uvijek voli učiti i usvajati nove vještine a znate i što je oduvijek htio naučiti predlažemo da mu poklonite tečaj. Da li se radi o stranima jezicima, rezbarenju drveta, stolariji ili nećem drugom, vjerujemo da će ga razveseliti tečaj na kojem će izmeđuostalog upoznati nove ljude sličnih interesa i usvojiti neka nova znanja.

Avanturistički pokloni
Možda je vrijeme da konačno učini nešto što je htio učiniti cijeli život a za to do sada nije bilo prilike. Ako je Vaš otac vitalan i voli avanture predlažemo neki od avanturističkih poklona koji su puni doživljaja. Skok padobarnom, odličan poklon za sportske tipove željne adrenalina i novih iskustava.

Masažna fotelja
Ukoliko je vaš otac kao knjiški moljac i obožava čitati knjige u tišini svog doma, ujedinite ugodno i korisno te mu poklonite masažnu fotelju. opuštenom masažom u fotelji može uživati u svim knjigama koje još nije stigao pročitati.

Jeftiniji pokloni za mirovinu
Vrtlarski pribor
Konačno oslobođen radnih obaveza, otac u mirovini može se posvetiti uzgoju bilja, voća i povrća u svom vrtu ili okućnici, tada predlaženo da mu poklonite doličan vrtlarski pribor. Vrtlarenje je odličan hobi a potreban i kvaliteta alat pomoći će mu da više uživa u ovim poslovima.

Ribička oprema
Ribička oprema razveseliti će svakog zaljubljenika u ribolov, bez obzira radi li se o ribolovu na moru ili jezerima i rijekama, poneki glavni dio opreme za ribolov učiniti će ga sretnim. Ukoliko je potrebno poklonite mu novi štap sa mašinicom kako bi mogao zadovoljno uživati u mirovini pecajući sa novim priborom.

Pretplata na omiljeni časopis
Sada kada je došao u mirovinu ima vremena posvetiti se detaljno stvarima koje su ga oduvijek zanimale a za njih nije imao dovoljbno vremena. Bez obzira da li je vaš otac znansvenik, ljubitelj nekog sporta, hobija ili književnosti, potražite časposi koji parti njegovu omiljenu temu i poklonite mu pretplatu na dvije godine, to će ga oduševiti.