Pokloni za Valentinovo

Valentinovo je uskoro, no vi još uvijek ne znate čime iznenaditi vašu djevojku, suprugu, zaručnicu? Predlažemo da poklon bude romantičan, originalan i koristan. U svakom slučaju pokušajte zadiviti osobu koja prima poklon i taj dan učiniti joj posebnim.

Ne zabrinjavajte se previše ukoliko su vaši novčanici nakon Božića i Nove godine nešto tanji, za ostaviti lijepi dojam nije uvijek potrebno puno novaca. Prijedlozi za poklone neće zahtijevati veliki trošak, a istovremeno su originalni. Ne zaboravite da uz svaki poklon dolazi prigodna čestitka s vašom posvetom…

Personalizirana čokolada s lijepom ljubavnom porukom ili ruža s otisnutom porukom na laticama je povoljan poklon koji će je zasigurno ostaviti bez daha i teksta. Poklonite joj jastučnice s ljubavnim motivima i oni će je sigurno svako jutro i večer podsjećati na vašu ljubav.

Za one malo dubljeg đepa ekslukuzivni let balonom za dvoje ili erotski photoshooting uistinu će biti nezaboravno iskustvo za oboje.

Ako vam pisanje prigodnog teksta zadaje probleme, evo nekoliko ideja…

Kada bih se mogao vratiti u prošlost odabrao bih opet tebe , i tisuću puta samo tebe ljubavi moja ! Sretno Valentinovo !

Danas slavimo srca u kojima gori plamen ljubavi i iz svog srca ti šaljem iskru koja sija jače od sunca , nadajući se kako će osvijetliti slatki osmjeh na tvome licu.

Sretno Valentinovo ljubavi. Iskoristiti ću ovaj dan da ti kažem da te volim i ostatak života da ti to dokažem.

Svi govore kako su vidjeli zvijezdu, no nitko osim mene se može pohvaliti da je poljubio jednu . Volim te !

Život je magičan,,, ali najljepša čarolija je bila naš susret ! Volim te .
Nema smisla skrivati se iza rijeka riječi i tinte.Ne postoji ništa jednostavnije i iskrenije od ove dvije riječi : “volim te”.

Između sna i stvarnosti više ne postoji razlika zato što ti znaš ostvariti sve ono o čemu sam sanjao.

Mnogi kažu kako je dovoljno podignuti prst na ruci kako bi dotakli nebo. Meni je dovoljan jedan osmjeh tvoj da zagrlim čitav svemir.

Jutros je sunce na nebu mislilo kako je najljepša pojava na svijetu . No sunce nije opazilo da ti još spavaš.

Volim te, ali ne sa srcem . Ono će jednoga dana prestati kucati . Ja te volim dušom.