3d peronalizirani nakit

Najoriginalniji poklon za djevojku, ženu, zaručnicu – 3d peronalizirani nakit

Kako je i sama Marlyn Monroe davne 1953. godine u filmu Muškarci biraju plavuše (Gentlemen Prefer Blonde), zapjevala pjesmu Diamonds Are a Girl’s Best Friend.

Nakit sam po sebi možemo gledati kao nešto trajno, vrijedno i važno. Darivanje nakita svakako je jedan od dobrih načina za darivanje nje – supruge, djevojke, ljubavnice, zaručnice i dr.

No pronašli smo najoriginalniji način od svih originalnih načina poklanjanja nakita.

Polychemy 3d printani nakit od zlata, srebra, platine, paladija
pesronalizirani 3d nakitSpajanje određenih tehnologija i znanja nastaju neke nove nauke, odrednice i niše.

Tako je i dolazak 3D printera unio mnoge promjene u proizvodnji.

Polychemy vam omogućuje da dizajnirate svoj 3D printani nakit u novoj interaktivnoj web aplikaciji. Zamislite sami određujete izgled i sudjelujete u njegovom nastanku. Nakit custom samo za nju. (Nakon ovakvog poklona jednostavno vas mora voljeti.)

Polychemy je pustio novu online nakit platformu, koja daje korisnicama da personaliziraju različite dijelove nakita- Sa novom platformom, korisnik može vizualizirati u realnom vremenu uz pomoć WebGL.

3d nakit personalizirani custom made nakitPolychemy nakit je napravljen upotrebom voštanog procesa lijevanja od srebra, zlata (bijelog ili žutog), platine i paladija.

Korisnici mogu sami uljepšavati i ukrašavati nakit sa dragim i polu-dragim kamenjem. Ponuda uključuje dijamante, crne dijamante, rubine, plave ili žute safire, emeralde, aquamarine, peridiot, amethyst-e i vatrene opale.

Proces narudžbe svog komada nakita zaista je vrlo jednostavan, odabere se prsten ili ogrlica, postavi se željeni tekst, izabere se materijal i veličina prstena. Jednom kad vizualizirate svoj finalni izgled prstena, 3D model poslan je printanje.

Mislim da će za vašu djevojku, suprugu ili koju već dragu vam žensku osobu ovo biti jedan od najboljih poklona ikad.

Darujte dragoj prekrasan custom poklon – nakit. cijena je prihvatljiva za osnovne modele bez dragog i poludragogo kamenja.

Oko 120 dolara cijena je koja je zaista prihvatljiva a za one malo dubljeg džepa posegnite za malo skupljom varijantom, znamo da vam neće zamjeriti.

Similar Posts