personalizirani pokloni s monogramom

Peronalizirani pokloni sa monogramom – savjeti kako odabrati

Zašto personalizirani pokloni i koja je njihova korist. Iako su danas najpopularniji pokloni Uggs-ice, tablet računala i smartphone-a. Personalizacija poput monograma na poklonu, dodavanje datuma i poruke, apsolutno je trend.

Tako vaš poklon postaje poklon kojeg ste promišljeno i birano odabrali. Posebnost ovakvih poklona je velika, označite predmet pa ga dijete neće izgubiti u školi ili mu ga neće uzeti brat ili sestra. Svaki predmet poklon možete personalizirati te je popularnost personaliziranih poklona raste.

personalizirana Rubikova kocka poklonMogu biti poklonjeni za bilo koju prigodu vjenčanja, rođendane, godišnjice mature, odlazak u mirovinu ili blagdane. Personalizirani dar sam po sebi postaje osobniji i posebniji posebno ako je za voljenu osobu ili prijatelja. Bilo da je monogram izvezen, ugraviran, urežan, ušiven – poklon čini posebno prilagođen i oblikovan za primatelja.

Ne mora biti samo monogram, možete se služiti fotografijama koje želite staviti na poklon. Bilo da se radi o puzzle slikama, kravatu sa fotografijama, rubikovu kocku od fotografije ili maske za smartphone sa fotografjom. Dakle personalizirani možete dati svakom uobičajenom poklonu koji poklanjate.

Rezbareno u komadu drvenog predmeta, okiru za slike ili držaču za smartphone i sl. Lasersko graviranje osličan je način postavljanja monograma na poklon. Za prijatleja ili voljenu osoba koja je sportski fan i ima svoj omiljeni klub za koji navija, možete uvezati njegovo ime na dres kluba sa brojem omiljenog mu igrača. Za žensku osobu možete pokloniti etui za pribor za nokte sa monogramom.

Personalizirani pokloni sa slikama nemaju granicu, pregače sa fotografijom, šalice, podlošci za miša, dekica, boca za vodu, torbe za kupovinu, majice. Bilo koji poklon skup ili jeftin možete pretvoriti u odličan perosnalizirani poklon koji ćete darovati.

Personalizacija poklona, predmeta nije skupo, stoga je odlično dati malo osobnosti posebno kada darujete voljene i bliske osobe.

 

Similar Posts