Što pokloniti svekrvi

Što pokloniti a što ne pokloniti svekrvi za rođendan

Iz nekog razloga u mnogim odnosima snahe i svekrve dolazi do nerazumijevanja i neslaganja i možemo reći da su takvi odnosi gorki. Zato valjda i postoji mnogo viceva na tu temu. Majke su nekako zaštitnički orijentirane kada se radi o njihovim sinovima. Zašto e razlog tome? Od djevojaka se očekuje da prije sazriju i odrastu, moraju naučiti kuhati, pati, pospremati a sinovi su nekako zaštićeni i majka za njih radi sve. Tako da i majke očekuju samo najbolje žene za svoje sinove i nekako ispada da nikada nisu dovoljno dobre u očima svekrva koje bi to nekako uvijek učinile bolje. Dječaci su uvijek majčini miljenici pa su time i razmaženi a majkama su uvijek mali sinčići čak i kada odsele iz roditeljskog doma i počnu živjeti život sa izabranicom svoga srca. Teško je zamijeniti majku i zapravo niti jedna žena to ne želi svom suprugu. No majka misli da mora učiniti sve i to najbolje za svoga sina. Tako da udovoljiti svekrvu zaista nije lagan posao, jer nekako se od starta nalazite u suprotnim timovima. Stoga je odabir poklona za svekrvin rođendan zaista težak i pipkav posao za svaku snahu. Iako se možda “ne volite” morate biti svjesni da je svekrva zapravo jedna važna figura u vašem životu jer je bitna Vašem mužu stoga pokušajte pokloniti dobar poklon kojem će se veseliti.

Dobri darovi – što pokloniti svekrvi za rođendan

prijenosni roštilj poklon za 200 kunaPokušajte upoznati svoju svekrvu, iako je vaš odnos malo napet ona je ipak osoba koja voli vašeg supruga i želi mu najbolje u životu. Svekrva kao i svako druga osoba ima stvari u kojima uživa i koje voli raditi. U odabiru poklona može vam i pomoći suprug, razgovarajte sa njim o stvarima koju su zajedno radili u njegovom djetinjstvu te što ju je jako veselilo. Poklon za svaku osobu trebao biti biti osoban, dakle prvenstveno nešto što ta osoba voli, želi i nije se stigla time počastiti. Nikako ne želite pokloniti nešto što će uvrijediti svekrvu ili poslati potpuno krivu poruku. Pokušajte razmisliti što bi Vašu svekrvu zaista razveselilo, što si silno želi. Ako se nikako ne slažete sa svekrvom i ne znate što bi razveselilo onda uvijek možete ići na klasične poklone poput bocu dobro vina, likera za žene ili buket cvijeća i veliki bombonijeru. Iako je ovaj poklon vrlo neosoban bitno je da nije uvredljiv te da će svakako biti lijepa gesta. Svakako nećete pogriješiti sa primjerice poklon-bonom od nekog wellness centra ili poklon masažom, romantičnim vikendom u nekom od obližnjih odmarališta.Neki od odličnih poklona jest primjerice uokvirena slika svekrve i unučadi, koja bi ju mogla jako razveseliti. Ukoliko ima omiljeni časopis koji kupuje kupite joj godišnju pretplatu na kućnu adresu, time ćete pokazati interes za njene hobije.

Loši pokloni – što ne pokloniti svekrvi za rođendan
Bilo koji poklon proizovd vezan za dijetu ili pomlađivanje. Bez obzira što znate da bi vaša svekrva htjela skinuti kilograme nikako ne poklanjate ništa vezano za dijetu i mršavljenje, to bi mogla biti najgora uvreda ili se može shvatiti kao ismijavanje . Ukoliko je Vaš odnos sa svekrvom na klimavim nogama čak ni skupa krema za bore nije nikako dobro rješenje i ne poklanjate takvo što kako se ne bi krivo protumačilo. Trebate također uzeti u obzir da one svakako očekuju poklon iako možda kaže da im to nije bitno ili da ne žele nikakav poklon. Neke osobe to kažu kako ne bi ispale pohlepne a druge pak je ne znaju što bi zapravo htjele da im poklonite. No ne očajavajte previše, svaki poklon je dobar koji ju neće uvrijediti i povrijediti ili koji će pokazati da ju ismijavate ili se rugate. Najbolje je biti skroman i naravno sama gesta darivanja je lijepa a ako ste baš promašili u odabiru poklona za punicu uvijek ima utjehe, možda ćete pogoditi sljedećim poklonom za Božić ili imendan.

Similar Posts