Pokloni za macho prijatelje

Pokloni za macho prijatelje

Gadgeta nikada dosta, no kada razmišljamo što pokloniti macho prijatelju tražimo neki specifičan hard poklon. Pronjuškali smo internetima i pronašli razne odlične stvarčice koje definitvno odišu mačizmom.

Vjerujte ove poklone htio bi svaki muškarac, no samo macho dečki bi se oduševili i usudili koristiti ovim poklonima.

WORX JawSaw rezač poklon za muškarce
Worx Jaw režač poklon za prijateljaWORX JawSaw je zapravo umanjena verzija stroja kojeg imaju vatrogasci kada trebaju prepiliti lim automobila.

Umanjena verzija oduševiti će vašeg macho prijatelja, konačno će moći raditi reda u svom voćnjaku. Moćna rezalica reže po željama, osim što izgleda vrlo robusno, zaista je i vrlo korisna.

Vjerujemo da će mu se svidjeti WORX JawSaw rezač. Prigoda za poklanjanje ovog WORX JawSaw nije bitna, svaki pravi macho muškarac znati će cijeniti ovaj poklon.

Samurai mač mijenjač brzina za automobil poklon
Samurai mač drška mijenjač brzina Opsesija snagom, veličinom i ostalim macho bitnostima, navela nas je da predstavimo ovaj odličan poklon za muškarce.

Umjesto obične kapice mjenjača brzina u automobilu, Samurai mač odličan je pokazatelj muške “hrabrosti”.
Neka se vaš macho prijatelj osjeća kao ninja pri svakom mijenjanju brzina u svom ljubljenom limenom ljubimcu.

SpaceLife astronaut jakna za svemir poklon za muške prijatelje
SpaceLife astronautska jaknaFrajerski poklon? Pronašli smo, vjerujte da je baš svaki muškarac barem u jednom periodu svog djetinjstva maštario kako će postati astrounat i odletiti u svemir.
Iako nije odletio u svemir, uvijek može nositi odličnu astrounautsku jaknu za svemir.

Jakna je fanatastična, unutar kapuljače se nalazi zvučnik i mikrofon koje se kontorliraju uz pomoć Bluetooth daljinskog koji je integriran u rukav jakne a ujedno se putem njega može upravljati svojim smartphone-om.

Spacelife astronautska jakna napravljena je od triobal vlakana koje sadrži tisuće staklenih perli koje reflektiraju svjetlo, te naravno jakna je vodonepropusna.

Similar Posts