poklon za gidišnjicu braka

Poklon za godišnjicu braka

Odaberite savršen poklon za svoju godišnjicu braka, te ju time učinite vječno pamtivom.

Ako tražite poklon za svoju ženu, jedni od najtradicionalnijih poklona su cvijeće i nakit. Saznajte koja vrsta cvijeća joj je najdraža, te ju iznenadite velikim i lijepo aranžiranim buketom cvijeća koje je ukrašeno predivnim vrpcama. Još neki od klasičnih darova su bombonjere i izlasci van, bilo na večeru, koncert ili kino. Čokoladne bombonjere njezine najdraže vrste nikad nisu promašaj, a ako ju vodite van, izvedite ju u njezin najomiljeniji restoran, koncert najdražeg benda, film koji je željela pogledati s vama ili čak u vožnju kočijom. Uz sve to, možete joj pokloniti i neku sitnicu poput zajedničke slike koja će njoj zbog sjećanja na neki događaj ili iskustvo biti draga. Što god da joj poklanjali, učinite tako da se osjeća osobito i voljeno.
.
Nakit kao poklon za suprugu povodom godišnjice braka

poklon za godisnjicu brakaŠto se tiće nakita, možete joj nabaviti naušnice, ogrlicu ili prsten Obratite pozornost na kakav nakit voli, neke žene preferiraju srebrni nakit dok druge najviše vole zlatni nakit. Također je potrebno saznati koje joj je najdraže drago kamenje, jesu li dijamanti, rubini, safiri ili neki treći.

.
Poklon za muža povodom godišnjice braka

muski poklon za godisnjicu brakaAko tražite poklon za svog muža, od skupljih darova možete mu kupiti otmjeni sat ili nakit poput prstena. Možete mu pokloniti košulju ili kravatu, ako se bavi pecanjem onda set mamaca za pecanje ili neku drugu sportsku opremu ovisno o tome čime se bavi. Također mu možete pokloniti set noževa, kutiju za cigare ili ugraviranu pljosku. Od manjih poklona, možete mu pokloniti privjesak za ključeve, zajedničku sliku, novčanik ili šalicu sa natpisom.

Similar Posts