Najneobičniji pokloni tech tehnologije

Već vam je odavno od stalnog traženja odgovarajućih poklona za svoje prijatelje, poznanike i sl. želite imati popis svih čuda moderne tehnologije koje možete pokloniti nekom neovisno o prigodi a oduševiti primatelja.

Pronjuškali smo i pronašli odlične poklone high tech tehnologije za koje ćete odmah znati kome ih pokloniti.

Axxess CE Air2 lebdeći Bluetooth zvučnik
ledbeći zvučnikBluetooth zvučnik koji lebdi!
Da da dobro ste pročitali, zvučnik koji lebdi oduševit će svakog konzumenta smartphone.

Osim što ovaj Axxess CE Air2 lebdeći zvučnik izgleda totalno futuristički, možete ga nabaviti za cijenu od 300 američkih dolara.

Baby Glgl- bočica za bebe
Baby gigl pametna bočicaOvo moderno vrijeme dalo nam je različite nove i zanimljive mogućnosti pa tako je i ideja o Baby Glgl bočici.

Bočica na prvi pogled ne sluti na nešto neobično no vjerujte je. Ovo može biti idealna poklon za svaku majku ili tatu novorođenčeta.

Baby Glgl bočica bilježi koliko mililitara mlijeka ili čaja je dijete popilo, u kojem vremenu i podatke šalje ravno na vaš mobitel.

Ovako ćete udaljeni od svoje bebe uvijek biti u toku kada je jela, koliko je jela. Idealan poklon za novopečene majke.

Smarter iKettle – grijač vode
Smarter grijač vode za kavu ili čajSve je danas vezano za tehnologiju, bez žica na dodir mobitela. Tako su osmislili i grijač za vodu kojim možete upravljati sa svoj smartphone-a.

Dakle čemu bi to služilo?
Ležite u krevetu i ne želite se ustati dok voda za kavu/?aj ne bude dovoljno vruća. Putem svog smartphonea upalite grijač vode i tek dok se voda ugrije ustajete i radite kavu.

Moguće je postaviti alarm koji će ga pokrenuti da kuha vodu i to na određenu temperaturu. Spremnik za vodu je kapaciteta od 1.8L. Svakom vašem prijatelju, šefu ili ovo će biti odličan poklon koji će mu uštedjeti vrijeme i napor za jutarnje kuhanje kave.

USB punjivi putni brijač za muškarce
Putni USb brijač ua mušlkarceNeodoljiv izum fascinirati će svakog muškarca, dakle radi se o putnom brijaču koji se puni putem USB kabela kojeg možete spojiti na računalo ili neku drugu vrstu uređaja.

Svaki muškarac, posebice onaj koji mnogo vremena provodi na putu, biti će vam zahvalan na ovom odličnom i funkcionalnom brijaču.

Similar Posts