Romantični pokloni za nju

Ako želite iznenaditi i darivati svoju voljenu svakako razmislite o kreativnom romantičnom darivanju. Romantični poklon možete kupiti ali i izraditi ili prirediti sami. Žene vole iznenađenja, pogotovo ako uključuju i dozu romantike. Predložit ćemo vam neke ideje koje se čine kao pun pogodak.
Cvijeće kao romantičan poklon za nju

Cvijeće je kod velike većine žena pun pogodak. Ali potrudite se dati tom poklonu i veće značenje. Na primjer, možete voljenoj pokloniti buket bijelih ruža i samo jedna neka bude crvena. Prilikom darivanja ispričajte joj da je ta jedna crvena upravo ona, poseban i jedinstvena i neponovljiva. Sigurni smo da će ju to oboriti s nogu.
Romantično putovanje kao poklon

Iznenadite ju s romantičnim vikendom u dvoje. Putovanje ne mora biti skupo. Dovoljno je da ju odvedete i par kilometara od mjesta stanovanja i pružite joj kraljevski tretman, masažu u dvoje, saunu i šetnje koje ne uspijevate realizirati tijekom tjedna.
Omiljeni parfem i romantična večer u kadi

Žene vole parfeme pa jedan od ideja je pokloniti joj kupku njezinog omiljenog parfema i prirediti joj nezaboravu opuštajuću večer u kadi. božićno drvce
Poklon bon u omiljenom dućanu s odjećom

A ako je vaša bolja polovica praktičan tip poklonite joj darovni bon omiljenog shopping centra koji će uključiti i savjetovanje s osobnim stilistom. U svakom slučaju, budite kreativni i priredite svojoj voljenoj iznenađenje za pamćenje.

Similar Posts