Što pokloniti najboljem prijatelju ?

Jeste li odlučili što pokloniti najboljem prijatelju? Iscrpili ste ideje za razne prigode: Božiće, rođendane…

Ako tvoja prijateljica vodi brigu o svom izgledu, onda će se ugodno iznenaditi ukoliko joj pokloniš Nail Art komplet za rekonstrukciju noktiju ili možda torbicu sa profesionalnim setom za njegu noktiju. Super poklon za nju biti će i profesionalni photoshooting gdje će najbolji frizeri i vizažisti od nje napraviti pravu zvijezdu

Zasigurno će cijeniti „glačalo za kosu“ koje joj omogućava da izmjenjuje različite tipove kose (kovrčava, ravna, raspuštena).

Izborom pravog poklona za pravu osobu prijateljima pokazujete koliko ih dobro poznajete.

prijatelji zauvijekLjubitelji glazbe uvijek će znati cijeniti karte za koncerte. Tamo možete otići zajedno te podijeliti lijepi trenutak. Ako ga baš želite oduševiti možete mu pokloniti tečaj dj-iranja ili profesionalno snimanje pjesme u studiju.

Zgodna ideja je također i zimska pidžama koja dolazi u paru sa zgodnim šlapama . Ukoliko često koristi telefon dobro će joj doći različite nove napravice kao bluetooth slušalica ili Swarowski kristalni privjesak.

Prijateljima koji su još više okrenuti ka tehnologiji poklonite fotoaparat, novi MP3 player ili USB stick koji izgleda kao kristalna ogrlica (Swarowski).
Ako se vaš prijatelj često žali kako nije u formi, pretplata za teretanu bi mogla biti od velike pomoći.

Svi oni koji vole čitati obradovat će se pretplati omiljenog časopisa ili dugo iščekivanoj uspješnici koja je upravo izašla na tržište.

Similar Posts