sportski božićni pokloni

Božićni pokloni za ljubitelje fitnessa i sporta

Dakle, već nam je znano da poklone, pa tako ni one Božićne ne možemo odabirati iste za sve osobe kojima ih poklanjamo.

Pokušali smo pronaći najbolje gadget Božićne poklone za fitness frikove i obožavatelje sportskog duha i načina života.

Polar M400 fitness narukvica i GPS sat u jednom
Polar M400 GPS narukvica i satPolar M400 odličan je poklon za muškarce i žene. Kao fenomenalna poklon za Božić, oduševiti će svakog.

Osim što mjeri i bilježi sve vaše aktivnosti 24 sata na dan, uz pomoć GPRS iz svake šetnje ćete se znati vratiti kući. Treniraj, planski, bilježi sve kretnje , aktivnosti i napore.

Uz Polar M400 GPS Heart Rate Monitor Watchosvojit ćeesvakogd obožavaljate sporta ili fitnessa. Polar M400 idealan je poklon za Božić.

Osim impresivnog izgleda, sat nije velik, stoga se možete nositi i dok ste na važnom poslovnom sastanku ili dok idete u kupovinu.

Vivo Barefoot Trail Freak tenisice – poklon za Božić

Vivo Barefoot tenisiceMožda vi nikada niste čuli za VIVOBAREFOOT Trail Freak tenisice, no sada ćemo vas ukratko upoznati.

VIVOBAREFOOT Trail Freak tenisice maksimalno us prozračne i imaju najbolje prianjanje na blatnim i skliskim podlogama.

Svaki ljubitelj sporta i fitness za da će s ovim tenisicama svaki napor biti ljepši i lakši. Ovo su najomiljenije tenisice za off-road trčanje i treniranje.

VIVOBAREFOOT Breatho i Neo napravili su značajna poboljšanja, lagane i najbolje tenisice za trčanje.

Vivo Barefoot Trail Freak majstor su brzine,prozračnee su i lagane.

CamelBak Classic ruksak spremnik za vodu
Camelbak ruksak spremnik za vodu Božićni poklonCamelBak Classic odlično će doći svakom ljubitelju vožnje biciklom, planinarenja i ostalih sportskih ili rekreativnih aktivnosti na otvorenom.

Osim što služi kao spremnik za vodu sodgovarajućomm cijevi (slamkom). U bilo kojim uvjetima, vozeći na biciklu možete se napiti vode bez stajanja.

Dakle, CamelBak Classic ima džepić za smartphone, ključeve. Zapremina 2 litre. Oduševite drage vam rekreativce soriginalnimm Božićnim poklonom.

Similar Posts