pokloni za baku djeda

Što pokloniti baki, djedu?

Nekoliko originalnih prijedloga za poklon voljenoj baki ili djedu.

Za sve nas bake i djedovi su posebne osobe. Za njih smo vezani od prvih koraka, stoga i izbor poklona za njih zaslužuje pomno biranje. Predlažemo nekoliko korisnih prijedloga koje će svakako izmamiti osmijeh na njihovim licima.

Među korisnim poklonima dakako je jednostavni mobitel s velikim tipkama i s puno manje funkcija od uobičajenih. Bit će vam zahvalni svi oni koji ne uspijevaju pratiti tehnologiju zadnje generacije.

Za pomoć u čišćenju kuće tu je novi štapni usisivač jer saginjanje je za njih već odavno postao problem. Vrlo je lagan, ne zauzima prostor, a bit će im nadohvat ruke,… koje olakšanje!
Poklonite nešto što olakšava svakodnevni život

poklon za deduZa mnoge bake i djedove neizbježno je paziti na kućni budžet. Kako biste im pomogli da budu što ekonomičniji, možete im pokloniti pekač kruha. Vrlo je jednostavan za korištenje, a oni će uživati u svježe ispečenom kruhu.

Koliko puta su naše bake primorane obavljati kupovine na tržnici, čekati autobus punih ruku ili stajati u redovima noseći teške torbe. Iznenadite ih novom torbom na kotačiće uz koju će im biti puno lakše. Masažer za kupku i masažu umornih nogu nakon napornog dana bit će dobra ideja.

Danas ćemo na tržištu pronaći niz praktičnih predmeta koji će olakšati život osobama koje nisu više agilne kao nekad.

Jedno povećalo će dobro doći u torbi svake bake/djeda za čitanje sitnih natpisa kao što su cijene ili deklaracije na proizvodima u trgovinama. Super lagani sklopivi štap je za sve one koji mu se još uvijek opiru, no uvijek dobro dođe.
Ne zaboravite ih nazvati što češće možete…

poklon za baku i djedaKoliko puta smo bili zabrinuti za naše stare kako su uvijek meta lopova, pogotovo u vrijeme penzije. Torbica oko struka dobro će im doći da novac drže na sigurnijem mjestu.

Ako su vaše bake/djedovi dinamični tipovi koji vole izlaziti, poklonite im karte za predstavu ili njihov omiljeni koncert. Izlazak u restoran na romantičnu večeru također će biti lijepa gesta s vaše strane. A prave avanturiste u duši oduševiti će jedan dan na chopperu.

Vječno lijepi poklon uvijek će biti neka vaša fotografija povećana i uokvirena. Za njih će to predstavljati vrijedno umjetničko djelo. Ukoliko im želite pokloniti pravo umjetničko djelo nađite sliku njihove kuće i napravite od nje portret koji će krasiti njihov zid.

Svi znamo da bake i djedovi žive za svoje unuke. Ako nemate puno novaca, poklonite im voćnu košaru, košaru s eko proizvodima ili ih jednostavno odvedite u kino, na pizzu ili samo prošetajte… to će zasigurno biti neprocjenjiv poklon.

poklon za bakuI ne zaboravite ih nazvati što češće možete…

Bake i djedovi obično vole sve što ima veze s vrtlarstvom, cvijećem i biljem stoga će savjetovanje s najpoznatijom hrvatskom vrtalaricom Kornelijom Benyovsky Šoštarić biti pun pogodak i sigurno tema svih budućih obiteljskih okupljanja.

Similar Posts