pokloni za prijatelja

Što darovati dečku, prijatelju, ocu ili bratu?

Iako svaki od njih ima različito mjesto u vašem životu, zajednički nazivnik postoji. Muški interesi ili muške strasti su prilično jednostavne , a to ćemo vam ilustrirati sljedećom afirmacijom .

Naime, dva muškarca mogu postati doživotni prijatelji samo zato što navijaju za isti sportski klub, zar to nije fascinantno ? Polako nam se približava jesen. Budi se nogometna sezona. Sati pred televizijom vam govore koliko mu je stalo to te igre. Ako u ovome niste vidjeli ideju za darivanje onda ćemo vas mi podsjetiti.

Iznenadite ga sa bogatom košarom/kutijom/ punom pive i grickalica. Možete ih pronaći u različitim veličinama i dolaze na kućna vrata ( Zagreb) .

Time ćete ga zaista pridobiti,a da i ne pričamo o dobroj atmosferi koju ćete stvoriti u društvu . Kada gledamo kako odabrati poklon prečesto gledamo iz vlastite perspektive. Ovaj poklon vam daje značajan odmak od uvriježene prakse i time povečava šanse za uspjeh. Još jedna ideja je pivo koje dolaze u maxi pakiranju, Heineken nudi ovakvu ambalažu . Radi se o petlitarskoj bačvici . Ako k tome pridodate grickalice i lijepom mašnom zamotate bačvicu , oduševljenje se neće moći mjeriti. Ukoliko mu je od pive draži viski, personalizirani Johnnie Walker s osobnom porukom i njegovim imenom super je dar za svaku prigodu.
Poklonite mu nešto o čemu će pričati

Stavite si njegovu njegovu kozmetičku njegu na listu prioriteta. To je svakako originalan dar.

Ovih dana poklanjanje iskustava je vrlo aktualno. Od onih sportskih ( canoe safari na Zrmanji , vožnja aviona , vožnja karting bolida ..), Od onih sportskih (rafting, skakanje iz padobrana), pa do turističkih putovanja (Las Vegas , Amsterdam), sve dolazi u obzir. Ono o čemu če pričati po povratku najbolji je podsjetnik pažnje i ljubavi koju ste uložili prilikom darivanja.
Poslušajte njegove želje

Isto tako , ljubiteljima vina treba pokloniti izbor domaćih i inozemnih vina. Ako ta vina poklonite u cool metalnom stalku koji odgovara njegovoj osobnosti poklon će biti potpuno pogođen

Već postoje košare koje su prigodno ukrašene i sadržavaju vinska imena koja najbolje svjedoče o vinskoj tradiciji određenog teritorija. Odabir je danas vrlo širok. Dostupna su nam vina iz svih dijelova svijeta. Italija, Australija , Južna Afrika. Samo treba znati upakirati i poslati na pravu adresu.

Ako se ne možete odlučiti između boje košulje i kravate koju mu želite pokloniti , preporučamo vam da se odlučiti za njegovo najdrže piće. U ovom slučaju odabir je mnogo lakši. Dovoljno je poslušati što naručuje u baru , pogotovo subotu navečer ako se želi zabaviti.

 

Similar Posts