Pokloni za vlasnike pasa

Kućni ljubimci i kontakt s njima povoljni su za razvoj djeteta. Jedan od prvih znanstvenika Boris Levinson( dječji psiholog) koji uz pomoć svog psa nagovorio dječaka da propriča nakon mjesec dana terapije.

Tako su počela istraživanja koja su usmjerena na pitanje utječu li kućni ljubimca na razvoj djece. Slično je i s odraslima, dokazano je da kućni ljubimci djeluju na raspoloženje, snižavanje krvnog tlaka.

Ako se vaš prijatelj ili prijateljica, sestra, mama baka odlučila na kućnog ljubimca, ovo su neki od odličnih poklona koji će im uljepšati život.

Slo-Bowl posuda za sporo hranjenje psa
SlowBowl posuda za pseNovi ljubimac poprilično je proždrljiv te hranu guta i ona nestane u trenu. Stanite na kraj malom /velikom proždrljivcu sa Slo-Bowl posudom za hranu iz koje pas sporije jede.

Psi, posebno štenci skloni su brzom jedenju i prejedanju. Pa često imaju problema da želudcem ili probavom. Kako biste spriječili brzo jedenje, Slo-Bowl posuda za hranu napravljena je kao labirint. Hrana se stavi u posudu koja je napravljena od niza malih odjeljaka u koje se rasporedi hrana.

Pas ne može pojesti odjednom s jedne hrpe, već mora iz odjeljaka vaditi zasebno kuglice hrane. Time se sprečava proždiranje hrane a i pas će biti zdraviji.

PetCub kutija za komunikaciju sa psom putem smartphone-a
petCubePetCub je jedan od izuma koji je na kickstarteru predstavljen te oduševio publiku. PetCub je kutija koju postavite negdje u svoj dom s kojim ćete komunicirati sa svojim psom dok niste u kući.

Sve naravno uz pomoć smartphonea. Unutar PetCub kutije nalazi se širokokutna kamera koja stream-a live video na vaš iPhone ili Android smartphone.

Također PetCub ima i laser uz pomoć kojeg se možete na daljinu igrati sa svojim kućnim ljubimcem i obraćati mu se glasom. Slike i video koje snimi kamera možete dijeliti online na društvenim mrežama ili mailovima. PetCub osim što je sredstvo za pratnju i zabavu vašeg psa odličan je video nazor i zaštita od provale u Vašem domu. Možete slikati ili snimiti pljačkaša ili na njega uperiti laser kako bi ga uplašili. PetCub odličan je poklon za svakog vlasnika psa no i za samog psa. Cijena PetCub -a iznosi oko 150 $.

Paw Plunger čistač psećih šapa
PawplungerKSvaki vlasnik psa zna da je psu nakon svake šetnje potrebno oprati šapice a to je ponekad naporno. Paw Plunger štedi vrijeme, ručnike, vode i sapune. Paw Plunger je posuda u obliku velike šalice za kavu koja ima otvor kroz koji se šapa gure u posudu. Unutar posude nalaze se četkice i cjedilo. U posudu nakon šetnje stavite šapicu ljubimca te očistile šape i naravno svoj dom držite čistim. Cijena 19 $.

Automatski punjiva posuda za vodu za psa
Automatski punjiva posuda za vodu za pseNekada se desi da zbog posla, obaveza ili nečeg treće, kućni ljubimac ostane sam na nekoliko sati. Znamo da svakom ljubimcu treba osigurati potrebne količine vode i hrane. Ova posuda pravo je rješenje kako bi pas uvijek imao svježe vode kada vas nema kod kuće. Posuda se spoji na crijevo za vodu i puni se automatski kada voda padne ispod razine minimuma. Dakle kada pas popije vode, natočit će se svježa količina vode u posudu. S ovom automatski punjivom posudom za vodu više ne morate brinuti ima li vaš pas svježe vode i da li je žedan. Cijena iznosi oko 15 dolara.

Pseći zastor za tuširanje
Zastor za tuširanje i kadu za pseOdlična ideja za sve koji imaju pse, posebno veće pasmine. Ponosni vlasnici znaju kako je to kupati velikog dugodlakog pasa u vlastitom domu. Zastor za tuširanje postavite nad kadom kao i svaki drugi zastor.

Pseći zastor za tuširanje izrađen je od neotrovnog PVC-a ima mogućnost prilagodbe veličine. Posebnog ovog zastora jest što ima ugrađene rukavice kroz koje gurnete ruke i perete psa da ga pritom ne dodirujete golom kožom a kupaonica je zaštićena. Svaki vlasnik psa će vam do neba zahvaljivati na ovakvom poklonu.

Similar Posts