Što pokloniti marketingašima

Imate problem u odabiru poklona za svoje prijatelje koji rade u marketingu? Oni su jedna posebna kategorija i ne možemo ih darivati običnim poklonima ukoliko ih želimo baš jako usrećiti. Marketingaši su zapravo gadget zaljubljenici, profesionalni perfekcionisti i zapravo velika djeca u duši.

Predlažemo Vam neke od poklona koji će svakom marketingašu olakšati život i učiniti ga zabavnijim.

Imate problem u odabiru poklona za svoje prijatelje koji rade u marketingu? Oni su jedna posebna kategorija i ne možemo ih darivati običnim poklonima ukoliko ih želimo baš jako usrećiti.

Marketingaši su zapravo gadget zaljubljenici, profesionalni perfekcionisti i zapravo velika djeca u duši. Predlažemo Vam neke od poklona koji će svakom marketingašu olakšati život i učiniti ga zabavnijim.

Eksterna baterija za smartphone

Marketingaši su stalno na telefonu, ako ne vode važan razgovor, čitaju i odgovaraju ma mailove ili rješavaju neki problem na nekoj od društvenih mreža. Dodatna vanjska baterija za smartphone je odlična ideja za poklon i usrećit će svaku osobu koja puno koristi svoj smartphone u poslovnom i privatnom životu.

S eksternom baterijom poklanjate i sigurnost, kada se prijatelju baterija istroši ne mora brinuti što se nalazi daleko od mogućnosti napajanja baterije.

Poklon koji ste sami izradili

projektor za iphone napravite sami poklonPokloni u koje ste vi osobno uložili trud i vrijeme za njegovu izradu a koriste u svakodnevnom životu. Meni jedan od dražih stvarčica jest projektor za smartphone tutorial pogledajte .

Ili primjerice mali stolni ventilator koji ljeti hladi s uredskog stola a zimi grije. Uložite malo svog vremena i truda i napravite nešto za što znate da će ga/ju veseliti.

Video igrice
Zasigurno je u nekom periodu života vaš prijatelje Marketingaš bio “zakačen” na neku igrica. Jedna od dobrih ideja za poklon, video igrica uz koju će se moći opustiti i zaboraviti na sastanke, kampanje i slično.

Dodatak za smartphone
Dodatak za Smartphone svakako će biti koristan poklon. Poklon može biti različite vrijednosti i cijene. Možete pokloni i maska za Smartphone a poklon može biti i skuplji poput dodatak stalak za iPhone za bicikl ili bluetooth slušalice ili rukavice za touchscreen. Ideja ima mnogo i mislim da neće pogriješiti s odabirom bilo kojeg dodatka.

Osobni branding all in one
brandingAko je vaš prijatelj toliko zaokupljen kampanjama i PR klijenata da te nije učinio mnogo za svoj osobni brending. Svakako mu napravite osobni branding na netu. Kupite domenu s njegovim imenom i prezimenom, možete mu napraviti i web te ga povezati s meetup-ovima ili društvenim događanjima.

Poklonite mu članstvo u nekoj profesionalnoj organizaciji ili mu napravite vizitke.

The 4-Hour Chef- Timothy Ferriss knjiga
4 hour chef knjiga kao poklonTimothy Ferriss nakon uspješnice četverosatni radni tjedan napisao je novu knjigu Četverosatni šef koja će marketingašu pomoći da nauči kako u svemu može vrlo brzo biti uspješan. Meta proces koji prolazimo kako bi nam vještine bile isklesane da u svemu na što trošimo vrijeme budemo uspješni. Učenje stranog jezika u tri mjeseca? Ferriss kaže da je moguće.

S ovom knjigom Ferriss pokušava naučiti kako kuhati kao profesionalac te naučiti bilo što i živjeti sretno.

Kartu za stručnu konferenciju
Karta za stučnu konferenciju poklon za marketingašaZnate da Vam priča o nekoj jako važnoj konferenciji za koju nije nabavio karte i malo je razočaran jer neće ići. Iznenadite ga ulaznicom za vrlo važnu konferenciju koja se nužno uopće ne odvija u vašem gradu ili državi.

Upoznavanje novih vještina i učenje od najboljih i dodatno upoznavanje novih osoba biti će odličan poklon.

Smartpens – pametne digitalne olovke
Smartpen digitalna olovkaSmartrpen digitalne olovke učinit će sretnim svakog tko je između sastanaka i ureda na putu. Dakle, smartpen je olovka s kojom možete pisati, snimati, pretraživati glasom i pohraniti podatke na nju.

Similar Posts