torte i kolači

Poklon torte i kolači

Darovanje torti i kolača nije vezano samo za blagdanski period. Naime, popularne torte koje nalazimo u najboljim slastičarnama od sada se mogu naručiti putem interneta. Time si mnogo toga olakšavate. Internet narudžbe se isplate iz više razloga.

Kao prvo, ako se netko odlučuje za tortu kao prigodan poklon, vrlo vjerovatno će odabrati poznati recept, nešto što smo svi barem jednom probali ili nešto što želimo probati zato jer su nam prijatelji o tome pričali.
Tko ima vremena ići na drugi kraj grada ?

Klasična torta od sira (Cheese cake) govori sama za sebe. Recept po kojem se radi je poznat u čitavom svijetu a i okus priziva poznate podražaje. Upravo zato, tko još ima vremena ići na drugi kraj grada kako bi naručio opće poznatu tortu od sira. Lista poznatih slastica je prilično dugačka.

Izdvajamo čokoladne torte i mousse tart torte sa različitim šumskim voćem. Prilika za darivanje torte ne manjka. Rođendanske proslave na koje ne možete stići, slavlja na radnom mjestu itd.
Uz tortu pošaljite i iskrenu poruku

Dobra ideja je napisati na tortu kratku poruku koja rezimira razlog vašeg nedolaska ili jednostavno odražava vaše iskrene želje.

Torte koje dolaze na kućna vrata šalju najbolju poruku o vama i o vašim iskrenim namjerama. Na sreću, pripremu torte možete prepustiti stručnjacima. Na vama samo ostaje da slušate dojmove vaših prijatelja koji su tortu primili.

 

Similar Posts