pokloni za mladence

Pokloni za mladence, nove parove

Dolazi nam sezona vjenčanja. Što pokloniti novim parovima ?

Pitanje je uvijek bilo teško. U nedostatku liste darova po kojoj bi se mogli ravnati, predlažemo vam neke iskušane ideje koje uvijek treba imati u blizini.Putovanja! Svaki par želi odputovati. Tradicija nalaže ovaj običaj. U dogovoru s novim parom možete pokušati pronaći “putovanje po mjeri”.

Bilo da se radi o Toskani, Francuskoj ili Hrvatskoj, izbor je vaš. Putovanje po talijanskim gradićima u Toskani je posebna priča. Svega 700 kilometara udaljena od Zagreba, Toskana ne prestaje privlačiti pažnju turista iz cijelog svijeta.

Ako volite vina, talijansku kuhinju i umjetnost, Toskana je vaš izbor. Nešto udaljenija destinacija je Francuska.
Putovanja se pamte…

dar za vjenčanje Obilazak dvoraca u dolini rijeke Loire je prava poslastica kada je riječ o arhitektonskim znamenitostima.

Radi se o tristotinjak dvoraca samo sat i pol udaljeni od Pariza. To je također vinska zona s mnogo vinskih gradića i zanimljivih podruma. Ne morate ići tako daleko u potrazi za zanimljivim destinacijama. Vikend u welnes centrima diljem Slovenije možete predložiti i nakon povratka para s medenog mjeseca. Ekskluzivni wellness tretman u Sv Martinu sigurno će biti vikend za pamćenje.

Blizina i cijenovna prihvatljivost ih čine izuzetno privlačnim. Novi parovi se nerijetko sele u nove prostore i zato možete sa sigurnošću ciljati na tzv. kućanske poklone. Parovima koji se useljavaju u novi stan savršen poklon biti će arhitektonski prijedlog uređenja njihovog budućeg doma.
a kućanski aparati cijene…

pokloni za mladenceOvdje ne morate biti romantični, praktičnost je dovoljna.

Svi znamo koliko vremena štedi stroj za pranje posuđa. U ovu kategoriju se ubraja i posuđe, srebrni komplet žlica će zadobiti svačiju pažnju.

Ako imate oko za uređenje spavaće sobe, savjetujemo vam da pogledate ponudu potpisanih posteljina ili fora jastučnice s romantičnim motivima. .

Kućni aparat za kavu je još jedan od onih dobitnih darova koje bismo i sami voljeli vidjeti u kuhinji.

 

Similar Posts