ljubavno iskustvo

Kako sam napravit poklon za dragu osobu – ideje i savjeti

Velika većina nas će se složiti da je darivanje zabavno i da nas usrećuje. Poneki od nas već su otkrili i čari darivanja ručno rađenih stvari. A nadamo se da će neki od vas nakon ovog članka otkriti i prednosti i ljepote darivanja vlastitom rukom izrađenih poklona. Osim što proces izrade ovakvih poklona može biti veoma zabavan ovako izrađeni pokloni imaju sentimentalnu vrijednost u svakako vrijede više i od najskupljih poklona. Ako ste se ovog Božića odlučili za darivanje ovakvih poklona sada je pravo vrijeme da sastavite popis osoba koje ćete darivati te odlučite što ćete im izraditi. Mi vam donosimo par ideja. Nadamo se da će vam se svidjeti.
Šalica – personalizirana poruka vaših ruku djelo

Šalica – na tržištu postoje flomasteri koji služe za pisanje i crtanje na keramici. Kupite bijelu, najjednostavniju šalicu i na nju napišite poruku osobi koju ćete darivati. Nakon toga šalicu stavite u pećnicu i pecite na temperaturi 180 stupnjeva Celzijusovih. Nakon što se šalica ispekla ostavite ju da se u potpunosti ohladi prije prvog pranja. Ovaj poklon može biti još bolji ako ga npr. poklanjate voljenoj osobi. Možete izraditi jednu šalicu za sebe a drugu za svoju voljenu ili voljenog.
Kuharica

Kuharica/knjiga sa receptima – ako vas prijateljica smatra vrsnom kuharicom ili kuharom ovo je super ideja za darivanje. Kupite jednostavnu bilježnicu. Odaberite recepte koje ćete isprintati na printeru. Recepte zajedno sa pokojom fotografijom ulijepite u bilježnicu. Da bi poklon bio još zanimljiviji bilježnicu ukrasite ukrasnim trakama, naljepnicama i osobnim komentarima za svaki recept. Prijateljica će vam biti sigurno zahvalna na ovako divnom poklonu.
Instagram kalendar

Instagram kalendar – ako vam je draga osoba zaljubljenik u fotografiju i koristi Instagram ovo je idealan poklon. Odaberite 12 fotografija sa prijateljevog Instagram profila, isprintajte ih i nalijepite na kartone (karton može biti u različitim bojama kako bi kalendar bio što veseliji). Na internetu pronađite kalendar za 2014. Godinu i isprintajte svaki mjesec pojedinačno na dimenziju na koju ste printali i Instagram fotografije. Svaku od 12 fotografija povežite sa jednim od mjeseca (to možete učiniti i najobičnijom špagom ili ukrasnom trakom). Za prvu stranicu kalendara možete izraditi i nešto specijalno što će vašeg prijatelja podsjećati upravo na vas.
Keksi – vaših ruku jelo

Najukusniji keksi – ispecite kekse kakve vi samo znate. Dodajte im malo cimeta, ipak je Božić. Zapakirajte ih u staklenku koju ste prethodno ukrasili ukrasnim trakama, naljepnicama te ju poklopite tkaninom. Ovo će biti najukusniji Božićni poklon.

A ako se ne osjećate dovoljno vješti za izraditi nešto ovako uvijek vam preostaje naručiti ili kupiti nešto od osoba koji izrađuju ovakve predivne predmete!

Similar Posts