pokloni za tatu

Pokloni za tatu

Jadan tata, godinama dobiva parfeme, losione poslije brijanja, rukavice i kravate. Konačno je došlo vrijeme da dublje promislimo i izaberemo originalni poklon kojim ćemo mu pokazati koliko nam znači…

Nije potrebno potrošiti puno, važno je misliti što bi ga moglo obradovati. Stoga se nemojte odlučiti na nešto što prvo ugledate. Trening sigurne vožnje zabavna je i korisna aktivnost koja će mu pomoći da nešto nauči i sigurno dođe kući.

Za tatu koji provodi puno vremena u automobilu, satelitski navigator bit će mu prijeko potreban za lakše snalaženje.
Pomozite tati da dođe kući

poklona alat za tatuIako se opire novim tehnološkim dostignućima blootooth bit će mu koristan kod nesmetanog razgovaranja prilikom vožnje.

Ako vaš tata drži puno do čistoće u automobilu, zašto mu ne biste kupili mini usisivač sa svim dodacima za čišćenje?

Ako vaš tata nije u baš najboljoj formi i radni dan provodi uglavnom sjedeći, poklonite mu mjesečnu pretplatu za fitnes, pa ako i odustane idući mjesec, vjerujte, osjećat će se puno bolje nego prije. Možda i neka sprava za samovježbanje kod kuće, kao sobni bicikl ili steper, nisu loša ideja. Ono s čim sigurno nećete pogriješiti je antistres wellness vikend gdje će se konačno odmoriti. Sigurni smo da je zaslužio.

Tati koji obožava muziku poklonite zbirku CD-a njegovog omiljenog glazbenika. Ako svako jutro istrčava iz kuće, kasni, nije popio kavu, (doručkovanje nećemo ni spominjati), aparat za kavu s programatorom priuštit će mu svježu kavu svako jutro ili neka se potpuno opusti i jedan vikend ode na tečaj pravljenja najbolje kave u gradu . Mama će sigurno biti oduševljena.
Tata voli nogomet ?

Za ljubitelje nogometa na tržištu nudi se mnoštvo kolekcija DVD-a posvećenih povijesti ovog sporta.

Tatama koji vole provoditi vrijeme u kuhinji poklonite lijepu knjigu recepata, set za roštilj ili pregaču za kuhanje, možda s otisnutim natpisom ili vašom slikom!? Ako je pravi masterchef oduševit će ga tečaj sushija ili tečaj rezbarenja voća i povrća.

Ukoliko vaš tata voli druženja s prijateljima, poklonite mu bačvicu piva (5l) ili mu jednostavno poklonite komplet plastičnog pribora za jelo, kako bi oslobodio mamu silnog spremanja i pranja posuđa nakon muške zabave.

Čiji je otac zaljubljenik u književnost, poklonite mu dobru knjigu ili barem pretplatu za njegove dnevne novine ili magazin.

Ako volite klasične i trajne poklone, personalizirajte mu košulju ili kravatu. Postoji mnoštvo firmi koje će vam strojno izvesti inicijale na njegov odjevni predmet. Ako pak zaista želite biti originalni, surfajte internetom i pronađite dobre spa aranžmane, vikend za degustaciju vina ili hrane. Preporučamo toplice Sv Martin ili tečaj vina i osnove kuhanja by Rene Bakalović.

Obećajte nam da ćete uz bilo koji odabrani poklon napisati i posvetu te na taj način pokazati svom tati koliko vam je važan.

Similar Posts