božićni pokloni

Cool Božićni pokloni

Uskoro nam se dolazi i to doba godine kada će nas uhvatiti božićna groznica. A ona podrazumijeva i shopping. Svi smo se mi jednom ili više puta zatekli pred nedoumicom što pokloniti. Ovdje ćete pronaći savjete koji bi vam trebali olakšati odabir.
1. Odredite cjenovne kategorije

Cjenovni limiti bi vam trebali suziti izbor ali i olakšati potražnju. Božić je ionako blagdan zajedništva i nitko od nikog ne bi trebao očekivati beskonačno skupe poklone. Pokloni su znak pažnje i ne mjere se količinom potrošenog novca.
2. Sastavite listu osoba koje darujete

Liste će vam omogućiti lakši pregledan poklona kao i osoba koje ste odlučili darivati
3. Vrijeme je presudno

Nemojte ostavljati Božićni shopping za zadnji tren. Pružite si dovoljno vremena za razmišljanje. Tako ćete lakše naći i odabrati prave poklone za drage osobe. božićno drvce
4. Kupujte poklone online

Danas je sve češći način kupovanja online. Online trgovine su siguran način kako iz topline vlastitog doma pronaći odgovarajući poklon. Velika prednost je što kod ovakvog načina kupovine niste ograničeni geografskim položajem a i shopping je moguće obaviti i u 3 ujutro.
5. Savjetujte se i osluškujte

I sami ste sigurno tijekom godine čuli što tko od dragih osoba priželjkuje. A ako ste i zaboravili nečije želje upitajte osobe koje su bliski s osobom kojoj kupujete poklon. Sigurno će vam dati konstruktivan savjet.

Naši savjeti za cool darivanje:

Djevojci poklonite uspomenu na zajednički provedene trenutke (poklon možete dati izraditi nekom od DIY majstora koje možete pronaći po hrvatskim blogovima, Etsy-ju ili na Facebooku).

Dečku poklonite paint ball s prijateljima. Ili romantični vikend za dvoje.

Majci ove godine poklonite nešto samo za nju, masažu, tretman uljepšavanja ili poklon bon u omiljenom frizerskom salonu

Ocu poklonite pretplatu na omiljeni časopis ili dnevne novine koje čita.

U svakom slučaju budite kreativni, poklonite nešto što će odgovarati baš toj dragoj osobi. Pokušajte izbjeći dosadne i uobičajene poklone.

Similar Posts