pokloni za 200 kuna

Pokloni do 200 kuna

Sve nas je pogodila recesija i svi nekako imamo manjak novaca i pokušavamo uštedjeti kako bismo mogli što pristojnije živjeti. No poklone za drage osobe ne možemo izbjeći, stoga evo Vam našeg odabira za poklone do 200 kuna.Kako pokloniti dobar poklon a ne potrošiti mnogo novaca, izabrali smo za vas neke od poklona koje možete pokloniti a u cjenovnom razredu su do 200 kuna. Uštedjeti ćemo Vam novac ali i vrijeme na razmišljanje koji je poklon dobar a da neće vam isprazniti novčanik u potpunosti.

Prijenosi roštilj – poklon do 200 kuna

prijenosni roštilj poklon za 200 kunaMali prijenosni roštilj kojeg samo pospremite u prtljažnik automobila odličan je poklon za sve koji vole ići na izlete u prirodu ili na plažu. Prijenosni roštilj možete kupiti za 200 kuna, čak i manje. Odličan je poklon za svakog prijatelja ili člana obitelji koji uživa u izletima i često putuje a voli roštiljati. Posebnost ovog roštilja jest što ga uvijek može imati dostupnog samo treba otvoriti prtljažnik te svaki odlazak u prirodu pretvoriti u odlično druženje uz roštilj.

SanDisk Connect 16GB Wireless Flash Drive -poklon

sandisk connect pokloniMožete ga pronaći u online shopovima po prihvatljivim cijenama a odličan je za svakog tko se služi računalima i internetom. Ovo nije običan USB disk, ovo je disk sa wireless konekcijom što ga čini odličnim poklonom, dva u jedan. Mogućnost da se spoji na internet i još služi za pohranu podataka i njegovo prebacivanje. Ideja za poklon je odlična te vrlo neobična i originalna za samo 200 kuna.

Sustav za video igre – Hyperkin Retron

Hyperkin-Retron pokloni Za prijatelja ili dragu osobu koja je nekad uživala u SEGA i NES igricama koje posjeduje a danas sakupljaju prašinu ovaj sustav za video igre odličan je poklon. Retro sustav za video igre nekih prošlih vremena na kojima je vaš prijatelj nekad provodio previše vremena osvježiti će njegove uspomene te će stare igrice ponovno moći zaigrati sa ovim odličnim retro Hyperkin Retronom. Idealan poklon za 200 kuna.

Vreća za boks – poklon za žene i muškarce -poklon

vreća za boksOvaj poklon usuđujemo se reći idealan je baš za svakog, svi podliježemo stresu u svakodnevnom životu i neki ispušni ventil nam je svima potreban. Vreća za boks koja se može obijesiti u garažu ili podrum, sobu a ponekad se na nju može istresti sva frustracija odlična je za poklon i za muškarce i za žene. Cijenom ne prelazi 200 kuna a razveseliti će svakoga kome ju darujete.

Chromecast HDMI uređaj -poklon

Chromecast-HDMI-poklonVeličine običnog USB štapića ovaj high tech uređaj odlično će doći svim ljubiteljima filmova. Cool uređaj koji priključite na HDMI priključak svoj TV-a i pomakom prsta snimate filmove, fotografije ili aplikacije direktno sa vašeg pametnog telefona ili tableta. Ovaj cool gadget odličan je za sve prijatelje koji vole zadnje krikove tehnologije. Ovaj poklon neće isprazniti vaš novčanik a uveseliti će onog kome ga darujete.

Similar Posts