Poklon za 18 rođendan

Pronaći poklon za osamnaesti rođendan uvijek je bilo prilično teško. Originalnost, inovativnost i iznad svega aktualnost glavne su karakteristike koje mora imati poklon za osamnaesti rođendan.

Vrlo zanimljiv poklon vidimo u obliku putovanja u neku od europskih prijestolnica. Dakako, tu su uvijek i neke bliže destinacije. Ulaznice za koncert omiljenog pjevača ili grupe su također uvijek dobrodošle. Na istom tragu su i pretplate za nogometnu sezonu, poklon bon u njenom omiljenom brand dućanu ili tečaj plesa . Za prave partijanere super poklon je tečaj dj-iranja s njegovim nastupom u klubu ili tečaj pravljenja cocktaila s najboljim hrvatskim barmenom.
.

Tko voli tehnologiju, tu su: MP3 playeri, LCD televizori ili tvrdi diskovi koji direktno snimaju sadržaj s televizijskog prijamnika. Ne zaboravite na netbook računala koja su sada vrlo popularna radi njihovih dimenzija,cijene i pristupa internetu.
.
Budite originalni, darujte neuobičajene vrijedne stvari

usb poklonAko želite biti osobito originalni, poklonite organizirani paket aranžman za neki ekstremni sport ( adventure day na Velebitu , canoe safari na Zrmanji , sokolarenje u Šibeniku , ili snowbording na Sljemenu).

To opet ovisi o sklonostima osobe koju želite darivati, je li sportski ili sjedilački tip. Tko cilja na klasično, može uvijek odabrati elegantnu kemijsku olovku, koja, koliko god bila uobičajena, može uvijek biti omiljeno sjećanje na minulu prošlost.

Slavljenicima kojima nedostaje vremena za organiziranje zabave možete uskočiti u pomoć i prirediti im tulum koji neće zaboraviti. Sve što vam treba jest lista brojeva slavljenikovih prijatelja, rashlađena pića i nešto grickalica. Ukoliko mu zajedno s ostalom ekipom organizirate dolazak lažnog policajca na tulum koji će napraviti spaćku i stand up nastup to će definitivno biti najbolji tulum u gradu.

Nakit nikad ne izlazi iz mode.

Za one tradicionalnije tu je mnoštvo ogrlica i narukvica koji odražavaju njen/njegov ukus. Za one koji posvećuju više pozornosti novim trendovima, tu je nakit s integriranom tehnologijom (USB ogrlice, privjesci za mobitele…)

Similar Posts