zdrave voćne košare

Zdrave voćne košare dobivaju na popularnosti

Među najstarijim tradicionalnim poklonima koji još uvijek visoko kotiraju nalazimo voćne košare. Voćne košare obično su sastavljene od biranog sezonskog voća i cvijeća (u tom slučaju imamo cvjetno-voćnu košaru) ili od voća s vinom i drugim enogastronomskim detaljima (tada je riječ o gurmanskim košarama). U stara vremena košare su se darivale kraljevima kako bi im se pokazala vrijednost, poštovanje i darežljivost. Danas košare dobivaju na sve većoj važnosti zbog tendencije ka zdravijem načinu života. Upravo zato mnogostrana namjena košara ne odmaže, skoro pa i ne postoji namjena za koju košara nije prikladna.

Smatrajte ih savršenim darovima za proslavu godišnjice ili rođendana. Najbolje ih je slati u radno okruženje, tzv. korporativni pokloni. Druga popularna namjena je „poklon za ozdravljenje“. Žive boje i svježi okusi koje nosi voće znatno poboljšavaju bolničko sivilo u kojem je zatečen netko vama drag.

Voćne košare su savršen dar

Već od samog početka, voćne su košare bile : svježe, atraktivne, punjene ukusnim i pomno odabranim voćem, te stručno aranžirane. U mahnitom ritmu današnjice, slanjem nečeg zdravog i ukusnog dajete do znanja kako razumijete važnost održavanja zdravih navika. Sa svim našim modernim unapređenjima slanje voćne košare nije samo lako, već i mnogo brže. Većina njih može biti dostavljena isti dan ako se radi o području koje je pokriveno uslugom dostave.

Ako razmišljate o slanju voćne košare, promislite o publici i o prilici. Voćne košare najbolji odaziv pronalaze u velikim grupama ljudi jer je tada lakše dijeliti. One su isto tako velike i pune živih boja, a to stvara pozitivan ugođaj.
Voće kao poslovni poklon

Koliko vam je važno zadovoljstvo vaših zaposlenika na radnom mjestu? Jedna već uobičajena navika u Zapadnoj Europi uzima maha i kod nas. Riječ je o voću na radnom mjestu. Svakodnevna opskrba svježim voćem hvalevrijedan je potez koji unapređuje međuljudske odnose u radnom okruženju. Osim toga, u vrijeme krize, voćne košare zvuče kao vrlo promišljen izbor. No, prijeđimo na detalje, koje su prednosti voćnih košara? Svi znamo koliko su važne male pauze za vrijeme radnog vremena.

Topli međuljudski odnosi obično se izmjenjuju ispred aparata za kavu ili za vrijeme ručka. Imati veliku voćnu košaru u prostoru koji bismo mogli nazvati „središte društvenog zbivanja“ pruža mnogo prednosti. Ponajprije, voće je zdrav zalogaj i gotovo uvijek obavlja svoju zadaću kada je riječ o „udovoljavanju apetita“. S druge pak strane, kada se jednom radnici naviknu na voće, polako počinju potiskivati nezdrave navike iz vlastitog života, kao što su cigarete i prekomjerna kava.

Similar Posts