simbolika darivanja

Simbolika darivanja

Simbolika darivanja u svakoj vezi igra važnu ulogu. Odabirom pravog poklona dajemo osobi do znanja da ju poznajemo, a to je bajan kompliment. Valentinovo je iza ugla, postoji li bolja prilika da se poigrate sa simbolima i dokazima ljubavi ? Na Praznik srca (kako ga neki vole zvati ) možete pričati iz srca, slušati svoje ili tuđe srce ,a možete isto tako i dotaknuti nečije srce. Pitate se zacijelo kako. Kako dotaknuti nečije srce i ostati u toplom sjećanju osobe do koje vam je stalo.

Poklon je oduvijek bio pravi odgovor. Onda opet, kako pronaći vrijeme i gdje pronaći izbor ? Darivanje putem interneta nije nikakva nepoznanica. Naša stranica je saveznik svih internet trgovaca koji se iz dana u dan truda steći povjerenje kupaca diljem Hrvatske a i dalje. Internet prodaja raste iz godine u godinu. Unatoč činjenici da je Hrvatska posljednja u regiji, mi ne sumnjamo kako će se ta brojka promjeniti.
Što pokloniti za Valentinovo ?

valentinovo darivanjeNo vratimo se na naše ovotjedno pitanje, što pokloniti za Valentinovo? Ruže i cvijeće su dakako uvijek pravi odgovor. Ima nešto u njima, žene ne mogu odoljeti mirisu i boji ruže, a kada uz ružu stavite bocu desertnog vina ili neku delikatesnu čokoladu, zadovoljstvu nema kraja. Još ako na samoj latici ruži otisnete svoju ljubavnu poruku ili personalizirate omot čokolade srce voljene osobe biti će zauvijek vaše. Kad smo već kod čokolada, danas bez poteškoća možete pronaći malo skuplje čokoladne bombonjere koji sadrže mnogo “varijacija na temu” (čokoladni listići, capuccino- mliječno čokoladnih kocki, lješnjaci preliveni mliječnom čokoladom). Kada je riječ o darivanju, čokolada je zaista vaš najbolji prijatelj.

simbolika darivanjaIsto tako, ne treba zaboraviti na kave i čajeve. Rado ih pijemo u svim prilikama i zato ne postoji krivi trenutak za darivanje odabira finih čajeva ili kava. Tečaj kuhanja kave također je super način da iznenadite voljenu osobu ili tako zajedno provedete Valentinovo. Nešto što bismo vam htjeli natuknuti kao moguću poklon ideju su torte. Fancy slatičarna je stavila svoju ponudu na internet. Sada, sa samo nekoliko utrošenih minuta možete naručiti nešto poput Chees cake ili Chocolate Tart torte. Praznici su minuli, no to nije razlog da ponovno uživate u ovim neponovljivim slasticama. Pogotova kada to radite u društvu omiljene vam osobe, za Valentinovo. Za aktivnije parove super poklon je i let balonom ili wellness tretman.

Similar Posts