luksuzni pokloni

Luksuzni i skupi poslovni pokloni

Pokloni nikako ne smiju biti protumačeni kao mito ili podilaženje osobi koju darujete.

“Najvažnija stvar je da pokažete da razmišljate o njima u izboru što dajete . To pokazuje da ste svjesni odnosa , od stvari koje ste učinili ili vezi u kojoj se kao kolega ili kao dobavljača ili partnera . ” kaže John Poisson , predsjednik Uprave Wantful , San Francisco i New York .

Darivati predsjednike uprava, izvršne direktore veliki korporacija zaista nije lako. Luksuzni pokloni su pokloni kojima darivamo osobno ali i poslovno strateški, važnom partneru, predsjedniku uprave ili čak važnom konkurentu.

Sam izbor luksuznog poklona odaje iskaz poštovanja i vrijednost odnosa kojeg njegujete. Luksuzni poslovni pokloni ujedno odražavaju i osobnost, stil i naravno poštovanje iskazano od darivatelja.

Luksuzni pokloni predstavljaju sofisticiranost, profinjenost ali i moć. Osim što poklon treba biti luksuzan može biti i personaliziran što ga čini još vrjednijim onome tko ga prima i izražava veće poštovanje.

Svaki luksuzni poklon mora biti pravi izbor baš za tu osobu koju darivate, dakle ne govorimo o izboru za široke mase. Luksuzni poklon odabiremo ipak personalizirano i to je stavka koju ne smijemo izgubiti prilikom odabira poklona.

Svaki luksuzni poklon mora biti pravi izbor baš za tu osobu koju darivate, dakle ne govorimo o izboru za široke mase. Luksuzni poklon odabiremo ipak personalizirano i to je stavka koju ne smijemo izgubiti prilikom odabira poklona.

Monogram – hrani ego
Luksuzni poklon, o kojem kod da se radi ima naravno puno veću vrijednost ako ima monogram osobe koju darivate. Monogram je detalj koji će cijeli poklon podići na još jednu osobniju razinu primatelju.

Svaki poklon prije samog darivanja mora biti dobro osmišljen i nikako ne kupujte luksuzne poklone na prečac. Dobro razmislite o osobi koju darivate, bez obzira hoćete li potrošiti više novaca, svakako se pokušajte sjetiti što ta osoba voli ili za čim žudi.

Prvo pravilo jest da luksuzni poklon mora biti skup, tj. mora imati veliku vrijednost. Želite li iskazati zahvalnost za postignuća u poslu pokloni moraju biti pomno odabrani i biti vrhunske kvalitete i izrade. Luksuznost poklona mora biti vidljiva na prvi pogled, bilo da se radi o setovima poklona ili jednom komadu.

Skupi i luksuzni pokloni moraju imati i upotrebljivost, dakle osim geste darivanja pokloni trebaju imati svrhu upotrebe svaki dan.

Srebrne ili zlatne olovke
luksuzna zlatna olovka otpočena dijamantimaIzvršni direktori, predsjednici uprava svaki dan potpisuju ugovore, važne dokumente, dopise i slično. Stoga je izbor luksuzne i skupe olovke odličan izbor poklona koji će svaki radni dan biti u upotrebi. Zlatna olovka od 18 karatnog zlata, pokazat će vaše poštovanje primatelju. Elegantne i skupe olovke od zlata ili srebra, u kožnom etui. Posebice ako je olovka ručni rad ili se izrađuje u vrlo malim serijama čini ovaj poklon još luksuznijim i vrjednijim.

Skupa Nolet’s Reserve Dry Gin boca
Nolet’s Reserve najskuplji je gin koji možete kupiti na svijetu, serije su limitirane i cijena iznosi negdje oko 4,000.00 kuna. Ako je važna osoba u poslu ljubitelj alkoholnih pića a posebno Gin-a ovo će ga oduševiti. Za osobe koje se razumiju u kvalitetu alkoholnih pića, znat će cijeniti ovaj poklon, koji je sam po sebi vrlo luksuzan i upotrebljiv.

Aktovka od krokodilske kože sa zlatnim ručkama i monogramom
luksuzna aktovka poklonSvakom poslovnom čovjeku, posebice direktoru aktovka je nužna oprema za sastanke i radne dane. Poklonite luksuznu aktovku, napravljenu od krokodilske kože koju krase zlatne ručke i naravno ima ugravirani monogram osobe koju darujete. Ovaj poklon jest personaliziran, upotrebljiv i svakako pokazuje poštovanje. Osoba će ovaj poklon nositi na razne strane svijeta i vjerujemo da će biti ponosan na svako pitanje o svojoj luksuznoj aktovki a time će se svaki put sjetiti vas i vašeg poklona i poslovne suradnje.

Similar Posts