pokloni za vjenčanja

Pokloni za vjenčanja

Jedno od prvih pitanja koja se pojavljuju na spomen vjenčanja jest što pokloniti.

Odabrati nije lako, osobito ako nas par nije upoznao s listom vlastitih želja. Kako je poklanjanje novca uobičajen oblik darivanja, naši prijedlozi odnosit će se na poklone koji predstavljaju znak pažnje.

Za ovu prigodu biramo originalne stvari. Želimo da nas se mladenci sjete jer smo im poklonili originalno umjetničko djelo. Također njihova karikatura ili portret sretnog para zasigurno će biti poklon za uspomenu i dugo sjećanje.

Mogao bi ih razveseliti: šampanjac ili kolekcija vrhunskih vina koja nikada nije naodmet, srebrni svijećnjak ili pribor za jelo koji se koristi samo u posebnim prilikama. Ako im zaista želite darovati poklon kojeg će se sjećati cijeli život onda s letom balonom sigurno nećete pogriješiti.
Raspitajte se kod rodbine, prijatelja

Sugestije mogu stići od strane prijatelja ili rodbine, putem interneta ili jednostavno iz iskustva.

Ako se ste sigurni da paru nedostaje set tanjura ili novi televizijski prijamnik, dobro za vas. Ako ne, preporučamo vam da se odlučite za poklon košare koje često sadrže otmjene pjenušce i delikatesne čokolade. Pjenušac ili whisky od 3l pravi je poklon za ovu prigodu.

Luksuzna piknik torba s rashlađivačem za vino, čašama, salvetama, priborom za jelo i dekom je upravo ono što bi par mogao ponijeti na medeni mjesec. Ako još nisu kupili zemlju za kuću možete im pokloniti i njihovu parcelu na Mjesecu.

Treba misliti unaprijed!

Similar Posts