poklon putovanja

Poklonite iskustvo putovanja

Kada je riječ o putovanjima, prečesto zaboravljamo da je Italija sanjiva destinacija gomile turista diljem svijeta. Italija je i prvi proizvođač vina u svijetu i to si ne smijemo smetnuti s uma. Posjetiti Italiju i zaobići puteve Chiantija je neoprostivo.

Jedne od mnogih vinskih puteva, takozvane strade del Chianti su : Colli Fiorentini (fiorentinski brežuljci), Vini di Carmignano, Vini Chiani Rufina, Vino Terre di Arezzo.
Obiđite puteve vina i okusa

torta za vjenčanje Da podsjetimo, u Italiji se obilaze putevi vina ( strada del vino) i putevi okusa (strade dei sapori). Rana jesen pogoduje obilasku ovih destinacija, pogotovo kada se radi o putevima vina iz razloga što je krajem rujna vrijeme berbe i mnogo stanovništva iz okolnih mjesta pohrli u brežuljke kako bi pomogli pri berbi. To je vrlo popularan sezonski posao mlade populacije i gradovi sa velikom studentskom populacijom poput Pise, Firenze i Siene to znaju.

Svaki vinski podrum prožet je svojstvenim mirisima tradicije. Svaka toskanska avantura je iskustvo koje angažira više osjetila. Samo kušanje vina zavodi vaše nepce i poigrava se s olfaktivnim podražajima dok vam redovi čempresa sa toskanskih brežuljaka kradu pažnju.

Toskana je zaista neponovljiva. To je mjesto gdje je vožnja u busu po malim lokalitetima dovoljno zanimljiva da vam neće dopustiti da sklopite oko. Ona mami parove jednako kao i velike destinacije poput Pariza ili Venecije.
Poklonite aranžman za putovanje

Provjerite jesenske ponude po turističkim agencijama. Mi smo vam ovdje izdvojili jednu koja nudi mnogo zanimljivosti u nadolezećoj jesenskoj sezoni. Pokloni ideje dolaze u obliku kupljenih aranžmana koje možete pokloniti nekom paru koji poznajete ili ako ste i sami raspoloženi otići nekamo s miljenikom srca ili nekime tko će to postati, zašto ne ?

Toskana ne mora biti odredište za romantičare, ideja za poklone ovdje ima u izobilju. Od članova obitelji do prijatelja, putovanje nitko ne odbija. Svi žele nova iskustva, a to i putovanje upravo je, iskustvo koje možete pokloniti.

Similar Posts