Pokloni za Valentinovo za žene

Valentinovo je jednom godišnje i tada se uglavnom darivaju partneri, jer je Valentinovo po definiciji Dan zaljubljenih. Pronašli smo nesvakidašnje ideje za Valentinovo poklone, netipični, neki nimalo romantični, no neki svakako vrlo originalni.

Razbijmo mitove starih škola, ne, žena za poklon na Valentinovo ne očekuje crveno donje rublje, ružu, parfem i ostale stereotipne poklone.Neka ova godina bude drugačija u darivanju na Valentinovo.

Želite li ju u potpunosti oduševiti svojim poklonom za Valentinovo? Evo Vam nekoliko ideja kako da to zaista i postignete.
The Ring – prsten i tehnologija

The Ring gadget prsten poklon Valentinovo za ženeNo nismo spomenule da žene za Valentinovo sigurno neće odbiti prsten na poklon.

The Ring – što je to zapravo? The Ring je novo predstavljeni izum koji je odmah rasprodan.

The Ring je naizgled prelijep prsten a zapravo kada se jednom Bluetooth tehnologijom spoji na Vaš pametni telefon, pokretom prsta možete nazvati nekoga, upaliti svjetlo i upravljati različitim aplikacijama kod kuće. The Ring odličan je poklon za Valentinovo za svaku modernu ženu, damu ili djevojku.

The Ring prsten radi na principu Touch -> Gesture->Hold ili u prijevodu Dotakni – napravi kretnju – zadrži prst na mjestu. Kada joj ga jednom stavite ne ruku, nitko ga više neće skinuti.

Proizvod je zaista vrlo inovativan, a vjerujemo da će vaša draga biti jedina koja je dobila za Valentinovo ovako cool gadget.
DNA portreti- Valentinovo poklon za žene

DNA portet poklon za ValentinovoCustom proizvod – DNA portret. Što je DNA portret? Sa ovim setom, možete napraviti portret koji će transformitrati DVA, otisak prsta ili čak poljubac u komad moderne umjetnosti. A povrh svega, odlično će ukrasiti interijer u koji ga postavite.

Kako se izrađuje ovaj DNA portret?
naručite online, na vašu adresu stići će potreban kit kojim ćete “skupiti” svoj DNA i izabrati boju u kojoj želite vidjeti svoj DNA. Poštom na vašu adresu stiže portret s vašim (njenim DNA-om).

Kako bi DNA portret bio odličan poklon, pokušajte to izvesti da draga ne zna o čemu se radi te zašto skupljate njem DNA. Barem pokušajte, iznenađenje i oduševljenje poklonom biti će ogromno. Cijena DNA portreta iznosi oko 180 dolara.
Polaroid Socialmatic – poklon za Valentinovo

Polariod Socialmatic kameraVjerujemo da i Vaša draga ne može odoljeti upotrebi društvenih mreža te objavi fotografija na istima. Polaroid Socialmatic je odličan poklon za sve poklonike društvenih mreža. Kamera 14 megapixela, u sebi ima ugrađen printer (?!?) te odvojenu kameru za snimane selfija. Naravno, preporučujemo snimanje odličnog selfija s dragom na Valentinovo te odmah print i objavu na društvenim mrežama. Polaroid Socialmatic kombinira nostalgični vintage Polaroid koji printa snimljeno i naravno nudi mogućnost instant objave na željenoj društvenoj mreži. Polaroid Socialmatic radi samo s Androidima, stoga se nadamo da Vaša draga nema iPhone.

Similar Posts