pokloni za bebe

Poklon za rođenje djeteta, ideje za poklone bebama

Rođenje djeteta je zaista nesvakodnevan događaj. Već po samom primitku vijesti postavljamo si pitanje što pokloniti. Pojaviti se s uobičajenim jednodjelnim kompletićem ili buketom cvijeća je uistinu banalno.
Kada se zaputite u bolnicu, izbjegavajte kupovinu cvijeća jer vrlo vjerojatno neće biti držano u prostoriji gdje se majka odmara pa stoga neće biti poželjno. Odlučite se radije za simpatičnu poklon košaru za rođenje bebe.

Postoje s različitim sadržajem kojih se inače možda ne biste sjetili: baby spa s potrepštinama za kupanje, radosnica koja će zabilježiti toliko divnih detalja (prvi pramen kose, prve zubiće, prvi korak i riječi…), nježna igračka, dekica s bebinim imenom (neki je obožavaju do polaska u školu), muzika za uspavljivanje itd. Isto tako postoje i personalizirane torte od pelena koje sadrže različite proizvode za bebu. Zna se da pelena nikad dosta!
Kupite nešto korisno, praktično …

pokloni za bebeAko tražite nešto korisno što će roditelji morati ionako kupiti u bliskoj budućnosti, između različitih predmeta, preporučujemo vam Baby Control, radio linija koja vam omogućava da čujete bebu iako se nalazite u drugoj prostoriji. Noćna svjetiljka je od velike koristi jer je njezino svjetlo prigušeno pa ne narušava san djeteta.

Ako je dijete rođeno zimi, možete se odlučiti za tople i pomodne “vreće za novorođenčad”. Ukoliko želite olakšati život novim roditeljima, preporučamo jastuk u obliku mjeseca koji je vrlo praktičan kada je posrijedi dojenje ili “sigurno spavanje”. Ovo je poseban jastuk koji drži dijete u idealnoj i ponajprije sigurnoj poziciji. Potom, tu je i ovratnik Nek koristan djetetu kako bi zadržao zdravu poziciju glave ukoliko je ne može sam držati.
Tko kaže da bebe ne putuju ?

Ako roditelji uživaju putovati sa svojim bebama, možete im pokloniti torbu za nošenje te kadicu za kupanje koja može biti ispuhana i nošena tokom putovanja. Također nudimo električni grijač bebinih bočica koji se može napajati u vozilu. No, netko misli i o financijskoj situaciji djeteta u budućnosti. U tom slučaju zlatnik zvuči zanimljivo.

Tijekom godina dobiva na vrijednosti, a dijete kasnije može odlučiti što učiniti sa svjetlucavom kovanicom. Isto tako, tko želi impresionirati tko želi impresionirati, može pokloniti zvijezdu . Da, zvijezda na nebu može nositi ime nečijeg djeteta. Određene internet stranice pružaju upravo tu uslugu.

Svaka mama sigurno želi ovjekovječiti svaki trenutak u životu svoje bebe pa će profesionalni photoshooting sigurno biti poklon koji će je razveseliti.

Similar Posts