pokloni za geeka

Pokloni za geeka

Poklon za geeka vrlo je teško odabrati. Razlog je što onaj tko nije geek teško će moći odgonetnuti što geek voli ili ne voli. Uglavnom, prilikom odabira poklona nećete pogriješiti izaberete li neki od tehničkih uređaja: tablet, kompjutor, iPAD ili sitne jeftine spravice koje običnom ne-geeku neće puno značiti u životu.
Ideje potražite na specijaliziranim web shopovima koji nude poklone samo za geekove.
Kako odabrati poklon za geekove

Evo i prijedloga što bi mi odabrali za naše geekove. Sjedi li vaš geek puno za kompjuterom i voli pohranjivati svašta na eksterne medije USB u obliku gušterovog repa koji se miče je idealan poklon. Ako pak pije i litre kave dobro će mu doći USB grijač šalice. Takvih USB uređaja ima svih oblika i vrsta pa odvojite malo vremena za pretraživanje. Virtualna bluetooth tipkovnica svakako će oduševiti svakog geek IT-evca. Ako pak darujete zaljubljenika u Star War-se razmislite o cijeloj paleti poklona, od majica do auto presvlaka.
Što pokloniti geeketama

Ne smijemo zanemariti ni naše geek djevojke. Za njih ćete pronaći također cijelu paletu poklona od grijača ušiju u stilu princeze Leie pa sve do jastuka s kapuljačom. Sretno u potrazi za geek poklonima. Sigurni smo da vam potraga neće dosaditi.

Similar Posts