Pokloni za dečka

Pokloni za dečka – što pokloniti – pokloni ideje

“Samo je jedna sreća u životu, voljeti i biti voljen.”- George Sand.

Mnogo je izreka o ljubavi koje opisuju tu jedinstvenu pojavu osjećaja, stanja i želje za pripadanjem drugoj osobi. Ljubav je velika, dobronamjerna i sretna, no kada biramo poklone za one koje volimo najviše, često smo u dilemi i bojimo se kako nećemo izabrati dovoljno “dobar” poklon koji će dočarati našu ljubav.

Znamo da poklone nije jednostavno odabrati, posebice ako želite darivati svog dečka, partnera. Nije bitna vrijednost poklona kojeg poklanjamo, nego više njegova namjena i naravno poznavanje osobe koju darujemo i poznavanje njenih želja ili osobnosti.

Da li postoje loši pokloni i možemo li pogriješiti
Gesta darivanja je sama po sebi najvažnija no nekada se zaista može dogoditi da poklonom nekog uvrijedite i zapravo učinite potpuno suprotno od onog što ste željeli izazvati. Poklon za dečka također može biti i sitnica ili nešto veliko i značajno, no prilikom odabira poklona naravno treba znati koga darujete a vjerujte moguće je pogriješiti.

Stoga možemo zaključiti da uvijek postoje krivi pokloni koje možemo darivati ako prethodno ne razmislimo.

Muškarce je naravno lakše darovati nego djevojke, oni su puno prizemniji i jednostavniji po tom pitanju. Dečke će najviše oduševiti praktični pokloni , nisu potrebne čarolije ili milijuni novaca kako biste dečku pokazali da mislite na njega. Cilj darivanja je pokazivanje naklonosti, simpatije i ljubavi.

Darivanjem želimo osobu koju darujemo učiniti sretnom.

Ako se radi o ljubitelju gadgeta, nećete pogriješiti ako mu poklonite neki novi gadget za iPhone. Možete i spojiti ugodno s korisnim, ako je primjerice ljubitelj gadgeta ali i biciklizma, možete mu pokloniti iPhone držač za bicikl.

Tako će njegov iPhone uvijek biti na sigurnom a moći se snimati odlične videom vožnje biciklom sa svojim iPhoneom. Ako ima neku drugu strast pronađite gadget koji će mu olakšati njegovu aktivnost ili ju učiniti još boljom i učinkovitijom.

Da li postoje loši pokloni i možemo li pogriješiti?
luksuzna zlatna olovka otpočena dijamantimaMajstor tip dečka – on sve zna popraviti stalno nešto šarafi, buši pili namješta. Takvog dečka možete oduševiti s nekim komadom alata ili setom alata, možda znate da je oduvijek htio brusilicu koja mu nedostaje u alatu.

Naravno opet ako ima više od jedne strasti spojite dvije u odličan poklon. Za majstor dečke, koji ujedno vole i tehnologiju, preporučujemo švicarski nožić masku za smartphone. U njoj se nalazi osnovni alat koji bi mu mogao zatrebati da nešto popravi dok nema svoj kućni alat. U ovo izuzetnoj maski za smartphone nalaze se odvijači u 4 veličine, škare, pinceta, olovke, turpija i čačkalica. Ovaj je poklon odličan izbor za svakog dečka koji voli popravljati.

Prilikom odabira poklona nemojte razmišljati “usko”, dakle, parfemi, kravate, donje rublje, britvice nisu opcija. Znamo da možda mislite da je takav poklon idealan za vašeg dečka, savjetujemo sjednite, razmislite i vjerujemo da ćete pronaći najbolji poklon za vašeg dečka.

Srebrne ili zlatne olovke

Similar Posts