Gadget pokloni za žene

Svaka žena uvijek ima premalo vremena za sebe a kroz mnoštvo aktivnosti s djecom zapravo troši kalorije i nesvjesno vježba.

Kako svaka žena, majka ima premalo vremena, pronašli savršene poklon gadgete koje majkama i ženama olakšavaju i uljepšavaju svaki dan i dnevne radnje.

Jawbone UP24 narukvica gadget poklon
Jawbone UP24 narukvica gadget poklon za ženeOvo je san svake mame koja se uz mnogo obaveza želi baviti tjelovježbom a ne želi gubiti vrijeme na bilježenje i računanje izgorenih kalorija.

Jawbone UP24 narukvica odlično je dizajna te će izgledati kao nakit a ne kao gadget što ga čini idealnim jer ju možete nositi u mnogim situacijama i radnjama.

Jawbone UP24 narukvica cijelo vrijeme je spojena i bilježi. Bilježi koliko ste spavali, pojeli, popili, kretali se. Malo računalo koje se nosi oko zgloba dizajnirano je kako bi se moglo koristiti u stvarnom životu i svim uvjetima. Jedna od prednosti je što se noseći Jawbone UP24 slobodno možete tuširati.

Motivacija koju će svaka vlasnica ove narukvice imati jest želja da svakim danom poboljša svoj vlastiti rekord. Jednostavno će željeti svaki dan napraviti još više koraka. Spavati će zdravije, jesti manje i biti će vam zahvalne na ovom super poklonu za žene. Rezultate pratite na svom iPhone uređaju i potrebna Vam je samo aplikacija koja je kompatibilna s Jawbone UP24 narukvicom.

Mink makeup printer

Makeup printer Mink poklon za ženeOvo je zaista revolucionarno otkriće, Mink je izum kojeg je osmislila Grace Choi a nedugo je premijerno prikazan na Disrupt NY konferenciji.

Mink makeup printer – Gadget će koristiti Sephora šminku i izbaciti točno određenu nijansu samo za Vaš ten. Potrebno je sao odabrati željenu nijansu i printer će vam izbaciti boju za sjenilo, no ne samo za sjenilo već 3D isprintati možete i za puder ili ruž za usne. Personalizirano šminkanje mogao bi postati novi trend.

Uz Mink make up printer više neće trošiti stotine kuna na šminku. U toplini svog doma, uz pomoć Mink-a isprintati željenu boju sjenila pritiskom na miš ili klikom na iPhoneu. Uslikaj , odaberi nijansu i print. Nema više isprobavanja sjenila u trgovinama, kupovanja pogrešnog i sl.

Poklon za svaku ženu idealan i vječan. U trgovinama u kojima možete kupvoati šminku nikada neće naći sve boje i nijanse koje želite. Olakšavanje i izbjegavanje kupovine šminke, izradite ju u toplini svoga doma. Printer koristi smjese, od kojih se izrađuje šminka. Sastav je isti kao i kod Chanel-a ili neke druge marke no sami možete odabrati boju i najvažnije nijansu sjenila.

Similar Posts