Darovi za majke

Zna se, mama je uvijek mama. Posebna i nezamjenjiva. Upravo zato treba znati odabrati dar koji će joj to znati reći. Prije svega pokušajte razaznati koji je vaša mama tip, koji su njezini interesi, sklonosti i hobiji. Ukoliko voli provoditi vrijeme u kuhinji, pronađite kuharicu koja će je uputiti u još neisprobane recepte svjetskih kuhinja. Danas se u prodaji mogu pronaći automatski usisavači koji pružaju mogućnost usisavanja bez ljudskog navođenja. Tradicionalnije mame više će cijeniti gestu i sam faktor iznenađenja. Za njih će boca desertnog vina i nekoliko ruža biti pravi odabir.

Provodi li vaša majka više vremena u poslovnom okruženju, otmjena penkala posebno će joj se dopasti, osobito ukoliko je urešena Swarovski kristalima. Također, pokloni u boci uvijek nailaze na dobre reakcije. Predložili smo vam desertno vino, no to može biti i pjenušac, a uz to slasna čokolada. Na istom tragu, otmjena penkala skladno pristaje boci dobrog pjenušca.
Pakiranje ne smije biti sporedno…

Kad je o mamama riječ, pakiranje ne smije biti sporedno. Kako je poklon dostavljen, kako je zamotan te što sadrži, tri su jednako važna elementa na koje treba misliti prilikom darivanja. Nešto što je sve popularnije ovih dana jest digitalni okvir za slike na koji prethodno prenesete vaše omiljene slike.
Onda opet, možda voli voditi brigu o vlastitom izgledu, odnosno provoditi vrijeme u salonima ljepote i toplicama.

Tu su i kave. Omiljeni jutarnji napitak može biti vrlo zgodan dar ako se snalazite sa svim vrstama kave koje se danas nude. Kave iz različitih dijelova svijeta s prigodnom mokom za spravljanje istih. Tko na vrijeme daje , dva puta daje – kaže latinska izreka. Poučeni njome, zapitajte se kada bi vaša majka voljela vidjeti svoj poklon. Možda je jutarnji tip. U tom slučaju, doručak u krevet pun je pogodak. U suprotnom, vjerojatno će biti bolje da se odlučite za voćni liker kao desert poslije večere.

Bez obzira na to koji dar odaberete ne zaboravite napisati posvetu na privjesnicu. Iskrena misao jest neprocjenjiva.

 

Similar Posts