iphone pokloni

Iphone pokloni

Najbolji iPhone pokloni za prijatelje i fanatike. Ako je Vaš prijatelj totalno zaluđen iPhone uređajem i njegovim performansama onda ćete ovdje pronaći odogovarajuće poklone za Iphone fana.

Želite li zaista iznenaditi poklonom svog iPhone prijatelja fanatika, s našim prijedlogom za poklona nećete fulati.

Poklon kartica u Apple Store-u
Apple poklon karticaPoklon bon, karticu možete kupiti s iznosima od dvadeset dolara do 5,000,00 dolara. Možete pokloniti i iTunes gift card ako je zaluđen glazbom.

Ovisno o tome koliko možete i želite razveseliti svog prijatelja. U Apple-ovom Store-u možete kupovati gift karticom sve proizvode za iPhone. Ako kupite nešto u Apple store možete nadoplatiti i poklon Vam zamotaju u Apple bijelu kutiju s crvenom vrpcom, a dostava je u roku tri do pet dana. Prijatelj će biti zahvalan.

Eye TV W
Eye tv za iphone Uređaj koji vaš iPhone ili iPad pretvara u prijenosni televizor i radio. Eye TW W možete koristiti gdje gdo želite i gledati TV program kada god Vam se prohtje.

Ovaj uređaj odličan je za sve ovisnike o tv serijama. Manji od kutije šibica pretvorit će iPhone u odličnu televiziju. S Eye TV W Vaš će prijatelj četiri sata nesmetano gledati TV na iPhoneu a devet sati na iPadu.

ZeroChroma Vario – Edge za iPhone 5/5c/5s + Vortex – zaštitna maska za iPhone
zerochroma maska iphoneKoliko god čuvali svoje iPhone uređaje uvijek se nekako ipak dogodi da nam ispadu, ogrebu i sl.

Ako je Vaš prijatelj dodatno još šeptrlja, svakako pogledajte ovu zaštitnu masku za iPhone sa stalkom. Cijena joj iznosi negdje oko četrdeset dolara. Vario Edge za 5/5c/5s sastoji se od TPU zaštite i mehanizma nogice.

Silikonska maska štiti će iPhone od neželjenih udaraca i padova. Vortex za gotovo ista kao i Vario osim što pozadinu maske ima napravljenu kao mrežu. Odličan izbor za poklon prijatelju ljubitelju iPhone-a.

Narukvice za iPhone
narukvica za iphone Za sportaše prijatelje neka od narukvica za IPhone odličan je izbor. I dok trenira može se služiti svojim iPhone-om.

U narukvicu za iPhone položi iPhone koji će biti zaštićen. Može trčati, voziti bicikl, rolati, veslati i stalo slušati glazbu iz iPhone-a, javljati se na pozive. Narukvice štite iPhone od vlage i drže ga na suhom.

Belkin EaseFit Sport narukvica je odlična narukvica na koju ne morate paziti prilikom pranja ruku, slobodno je može zaliti vodom, iPhone će ostati netaknut. iLuv A Santé narukvica za iPhone, primjerice svijetli u mraku, to ju čini idealnom za noćno trčanje i upotrebu.

Sporteer Armband narukvica ima mjesto za novac, kartice i ključeve, što ju čini idealnom.

Dodatna baterija u maski za iPhone
mophie juicedodatna baterija za iphoneIphone jest odličan uređaj no svi bismo htjeli da njegova baterija traje duže. Prijatelj često negdje ostane bez baterije, onda je ova baterija maska za Iphone odličan izbor za poklon.

Cijena iznosi oko osamdesetak dolara. Unutar maske nalazi se dodatna baterija koja će za 100% produžiti vijek iPhone baterije. Dodatna baterija skrivena je unutar elegantne maske koja će ujedno i zaštiti iPhone.

Gotovo da udvostručuje trajanje baterije. Dodatna baterija omogućuje vam dodatnih 6 sati razgovora (do 12 na 2G), 36 sati audio ili 9 sati video reprodukcije. Odličan poklon.

Similar Posts